Start
Oferta noastra
Catalog de produse
Evaluare potential
Precizari
Contact
Harta site
e-mail me

Catalog de produse


 

Micro Kaplan:  Un cal de povara pentru ferma Dumneavoastra !

Unitatea Micro Kaplan preia un debit de 100-170 l/sec. la o cadere 5-11 m, produce 5-10 kW, 1~220/3~380 Vca, 50 Hz, fiind compusa din:

  • turbina + generator GSMP / GSAE / GARS;
  • SAM (sistem de automatizare microhydro) cu structura corespunzatoare necesitatilor aplicatiei.

Acest tip de turbina Kaplan ne-regulat are o constructie simpla, fiind fiabila si usor de intretinut. Beneficiarul este responsabil pentru realizarea amenajarii hidro (stavilar / baraj de retentie, priza de apa, gratar filtrare, conducta de aductiune DN300, poarta sau vana de izolare, canal de fuga – vezi schita PDF) folosind materiale uzuale (lemn, fibra de sticla, beton, teava din PVC sau metal, etc.). Aceste lucrari pot fi evaluate preliminar in baza unei schite aplicative furnizate odata cu oferta.

Micro Kaplan, microhidro, stavilar, baraj de retentie, priza de apa, aductiune, vana de izolare, canal de fuga

Daca unitatea este conectata la reteaua nationala, SAM va include un softstarter. In acest caz turatia masinii este fixa, iar puterea generata este determinata de caderea si debitul disponibile.

Daca unitatea este conectata la o retea insulara, pentru a compensa variatia incarcarii electrice, SAM va include un controler de sarcina cu rezistor de tip balast. Unitatea va functiona la cadere si debit constante si va genera permanent puterea nominala. Controlerul de sarcina va directa automat o parte din puterea produsa catre rezistorul de tip balast, astfel incat suma dintre puterea disipata pe acesta si puterea consumatorilor din retea sa fie totdeauna constanta, egala cu puterea produsa (nominala). Prin mentinerea  acestui echilibru, turatia masinii si frecventa tensiunii generate se vor mentine automat la valoarea nominala impusa.

 Solicita o oferta de pret ! 


[ First ] [ Prev ] [ Next ] [ Last ]