Start
Oferta noastra
Catalog de produse
Evaluare potential
Precizari
Contact
Harta site
e-mail me

Precizari


 

Draga Cititorule,

Dorim sa subliniem ca infiintarea & exploatarea unui sistem microhidro presupune un anumit nivel de cunostinte tehnice, necesita proiectarea corespunzatoare a tuturor aspectelor legate de acesta, si impune obtinerea unui numar considerabil de certificari & avize din partea autoritatilor locale. Implicarea unui expert in etapa dezvoltarii este recomandata, iar cerintele legate de siguranta in exploatare trebuie sa fie respectate indiferent de complexitatea investitiei.

Beneficiarul este responsabil cu constructia elementelor hidraulice, mecanice, electrice si de automatizare exterioare (stavilar / baraj de retentie, priza de apa, gratar filtrare, conducta de aductiune, vana de izolare, canal de fuga, racord eletric, sistem de monitorizare de la distanta, cladire microhidrocentrala, etc. – vezi schita PDF), in baza unei schite generale emise de furnizorul de echipament. Este recomandat ca toate aceste echipamente & structuri sa fie dimensionate, realizate & puse in functiune de catre personal calificat. Amplasarea corespunzatoare a locatiei acestor componente este esentiala pentru minimizarea riscurilor naturale (inundatii, alunecari de teren, etc.).

Exploatarea cu succes a unei centrale microhidro impune verificarea & intretinerea regulata a echipamentelor. Aceasta nu trebuie privita ca o instalatie de tip „odata pusa in functie, poti sa uiti de ea”.

Evaluare potential hidro !             Catalog de produse !

Atentie ! TOATE INFORMATIILE PUBLICATE PE ACEST WEBSITE SUNT FURNIZATE FARA A IMPLICA DIRECT SAU INDIRECT EMITEREA DE GARANTII CU PRIVIRE LA DISPONIBILITATEA ECHIPAMENTELOR PENTRU UN ANUMITA LOCATIE SAU APLICATIE MICROHIDRO. ACEST WEBSITE POATE CONTINE ERORI DE CONTINUT SAU DE TIPARIRE. SESIZAREA A UNEI EVENTUALE ERORI/GRESELI ESTE BINEVENITA. SOLUTIILE SAU ECHIPAMENTELE COMERCIALIZATE POT SA DIFERE CA ASPECT SAU CARACTERISTICI FATA DE CELE PREZENTATE IN ACEST WEBSITE. VARSPEED HYDRO SRL ISI ASUMA DREPTUL DE A MODIFICA FARA PREAVIZ CONTINUTUL ACESTUI WEBSITE. O parte din fotografiile incluse in prezentul web-site ne-au fost furnizate prin amabilitatea d-lor Peter Ruyter, Joe Hartvigsen si Stuart Fraser, carora le multumim !

Nota: Aspectul acestui website depinde de marimea caracterelor (Text Size) inclusa in setarile browser-ului (Internet Explorer, Opera, etc.) instalat pe calculatorul Dumneavoastra !